Schilder- en onderhoudswerk in de omgeving Castricum en Amsterdam

Over Weda

Weda doet uiteenlopende opdrachten

Geen klus gaat ons boven de pet.

In het jaar 1917 heeft Johan Weda het bedrijf opgericht als schildersbedrijf voor Castricum en omstreken. Tegenwoordig doen we veel meer dan schilderen. De aandacht voor renovatie en duurzaam onderhoud is de laatste jaren sterk gestegen, net zoals de waarde van woningen. Weda zorgt dat panden hun waarde behouden. Ook is ons werkgebied de afgelopen jaren sterk gegroeid ,op dit moment voeren wij veel schilderwerk uit in o.a. Amsterdam ,Alkmaar ,Heemstede en Heiloo.

Het moet goed zijn en er goed uit zien

Ons streven is een toonaangevend bedrijf te zijn op het gebied van totaalonderhoud van woningen en bedrijfspanden. Daarbij draait het om twee zaken: de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk en het uiterlijk van het pand. Het moet goed zijn en er goed uit zien.

Vak- en veiligheidsdiploma’s

De mensen van Weda hebben allemaal een gedegen vakopleiding achter de rug. U verwacht niet anders. Via Savantis en ESPEQ volgen zij praktijkgerichte beroepsopleidingen voor schilderwerk en afbouw. Weda levert trouwens zelf ook leermeesters om aankomende schilders te begeleiden.

Veiligheid

Veiligheid voor personeel vraagt om continue aandacht. Daarom investeren wij in solide werkmaterialen zoals hoogwerkers en steigers. Bovendien volgen onze mensen allemaal opleidingen voor EHBO en BedrijfsHulpVerlening (BHV). Verder beschikken we over het Veiligheid & Milieu Certificaat voor Aannemers (VCA). Dit certificaat garandeert een vastomlijnd veiligheidsniveau van scholing en werken. Veiligheid heeft dus altijd onze hoogste aandacht.

Milieuvriendelijk

Veiligheid voor het milieu is verantwoordelijkheid. We gebruiken materialen (vooral verf) die het milieu minimaal belasten. Verven op waterbasis in plaats van alkydbasis (oliebasis) voorkomen dat onze mensen en u ongezonde dampen inademen. Verder zorgen we voor een goede afvalverwerking. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de FOSAG brancheorganisatie.

Een afspraak is zo gemaakt

Staat u op het punt een schildersbedrijf in te schakelen? Neemt u dan in ieder geval contact op met Weda Schilders. Wij leveren niet alleen goed werk, maar houden ook rekening met de situatie bij u thuis, zorgen voor veiligheid tijdens het werk en gaan milieuvriendelijk te werk. Kortom, Weda Schilders is een bedrijf dat staat voor zijn werk. Meer weten? Bel ons op 0251 – 65 96 48 of mail. Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets.

In Castricum sinds 1916:

Castricummer Werf 31
1901RV Castricum
0251-659648

 

E-mail ons:
info@wedaschilders.nl