Schilder- en onderhoudswerk in de omgeving Castricum en Amsterdam

Schilderen, Beglazing en meer…

Deur voor en na

Door het spuitwerk krijgt deze deur een zeer strakke afwerking.
 

Serre

Zonwerend glas bij een serre.
 

Glasweefsel techniek

Plamuren, glasvliesbehang en acrylverf zorgen voor een heel ander gezicht.

Schilderwerk

Al het voorkomende schilderwerk kunnen wij uitvoeren. Binnen en buiten en op de meest uiteenlopende ondergronden zoals steen, staal, kunststof, hout. We controleren op houtrot, maar bijvoorbeeld ook op eerder gebruikte verfsoorten. We zorgen voor een goede basis en een perfecte afwerking.

Spuitwerk

Door zijn strakke/egale afwerking is vraag naar spuitwerk is de laatste jaren sterk toegenomen. Innovatie en nieuwe technieken zorgen ervoor dat de nieuwe spuitsystemen steeds minder nevel produceren, ook zijn ze veel mobieler geworden en daardoor kan er naar gelang de situatie op locatie gespoten worden. Spuitwerk is uitermate geschikt om toe te passen in de nieuwbouw en renovatie.

Stucwerk

Stucen wordt o.a. toegepast om een vlakke ondergrond te maken die heel geschikt is voor spuitwerk. Maar stucwerk kan ook zelf als afwerklaag worden aangebracht, bijvoorbeeld in de vorm van sierpleister, granol (wat groffer van structuur) of spachtelputz.

Beglazing

Wij leveren en plaatsen alle voorkomende glassoorten van enkelglas tot isolatieglas. Omdat elke situatie weer anders is en er dus ook verschillende normen gehanteerd worden is het verstandig om eerst een advies aan te vragen.

Renovatie

Bij renovatie worden oude verflagen, verweerd behang, gescheurd stucwerk of gebroken glas volledig vervangen. We herstellen eerst de ondergrond en van daaruit bouwen we de afwerking laag voor laag op. Doen we dat niet, dan heeft u snel weer problemen.

Schadeherstel

Als een pand in behoorlijke staat verkeert, maar op bepaalde plekken het onderhoud tekort heeft geschoten, pakken we alleen deze plekken grondig aan. Schadeherstel komt uiteraard ook voor wanneer door een incident schade is ontstaan. Als het nodig is regelen we eerst een noodoplossing.

Kleuradvies

Veel mensen zijn zich wel bewust dat kleuren (en materialen) voor harmonie in interieur en exterieur kunnen zorgen, maar kunnen zelf geen goed plan opstellen. Wij geven dan een kleuradvies dat rekening houdt met de bestaande situatie en de wensen van de klant.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud houdt in dat wij periodiek uw pand inspecteren en slechte plekken direct aanpakken. Dat scheelt u op termijn veel kosten. Bovendien ziet uw huis er altijd verzorgd uit en behoudt het zijn waarde.

Inspectie

Met een inspectie krijgt u een compleet inzicht in de huidige staat van uw pand (verborgen gebreken!) en de verwachte kosten om deze te verbeteren. Overweegt u een huis te kopen? Een inspectie kan u snel uitsluitsel geven over de staat.

In Castricum sinds 1916:

Castricummer Werf 31
1901RV Castricum
0251-659648

 

E-mail ons:
info@wedaschilders.nl