Energie besparen

Weda helpt u uw huis te isoleren en energie te besparen met de meest innovatieve technieken.

Keep it cool! Energie besparen met isolerende verf voor muur en dak

Isolerende verven met een keramisch filter reflecteren 30-50% van de warmtestraling op wanden en plafonds. U voelt het comfort en u kunt uw stookkosten tot wel 10% verlagen. Lees meer over isolerende verf >

De speciale ThermoShield verf op uw dak reflecteert het zonlicht vele malen beter dan elk gewoon dak. De keramische bolletjes zorgen ervoor dat op een hete zomerdag de daktemperatuur daalt van 80 graden tot iets boven de 40 graden. En dat merkt u binnen!

Zoals we allemaal merken worden de zomers langer en warmer. Misschien twijfelt u nog of u een airco wilt. Maar zo’n airco is natuurlijk niet echt duurzaam. Bovendien is koelen duur. Daarom bieden wij u een uniek product aan, waardoor uw huis straks weer heerlijk koel zal zijn. En het kost u geen euro aan stroom!

Hoe we dit doen? Met een speciale verf: ThermoShield. Ontwikkeld door de NASA. De verf bevat keramische bolletjes die zorgen voor een hoge reflectie van het zonlicht.

De temperatuur op een zwart dak wordt al snel meer dan 80 graden. De temperatuur op een wit dan is iets meer dan 40 graden. Het resultaat? Tot 10 graden koeler in huis. Wij brengen deze verf vakkundig aan.

 

Energie besparen is niet moeilijk meer met ThermoShield

  • Reflecteert zonlicht
  • Vermindert scheurvorming
  • Brandvertragend
  • Vuil-, mos- en algenwerend
  • In diverse kleuren
  • Witte kleur verjaagt ook meeuwen
  • Geschikt voor dakpannen!

Jaar ervaring

Cijfer van klanten

Tevreden klanten

Vraag online offerte aan
of maak een afspraak

Vul het formulier in en voeg eventueel foto's toe van de situatie. In veel gevallen kunnen wij u direct een offerte uitbrengen zonder langs te hoeven komen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Maakt u liever een persoonlijke afspraak? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Afspraak maken

 0251-659648