Recente projecten

Hieronder ziet u een overzicht van projecten die wij recent hebben afgerond. Volg onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van ons laatste schilder-, spuit- en stucwerk, renovatie, onderhoud, schadeherstel, beglazing, dak- en muurisolatie en kleuradvies.

Klanten vertellen

Wij werden door Weda geheel ontzorgd. Ze haalden zelf onze zonnepanelen weg en plaatsten ze terug. Waren flexibel en wilden ook de binnenkant van zolderramen schilderen terwijl dat niet gepland was. En de schilders waren vriendelijke heren, die gestaag doorwerkten. Het is ons dus goed bevallen.

Klant uit Castricum

Prima ervaring. Weda komt al meerdere jaren bij ons voor schilderonderhoud. We hebben geen echt huisschilderplan, maar wel afspraak dat hij eens in de zoveel jaren het schilderwerk komt controleren. Vroeger deed vader Jan het en nu zoon Bart. Met beiden prima contact. Het voordeel is dat Weda ook onderhoud kan uitvoeren, als er bijvoorbeeld schade aan een ruit is. Hij kan dan meteen nieuwe ruit verzorgen. Heeft aardige schilders in dienst en ze komen altijd keurig op tijd. Kan Weda Schilders van harte aanbevelen.

Klant sinds 1995

Weda is ruim 20 jaar geleden bij ons begonnen in Castricum. Nu schilderen en behangen ze bij ons in Amsterdam en bij familie in Haarlem en Zandvoort. De 100 jaar halen we nog niet, maar inmiddels kunnen we wel spreken van een familietraditie!

Klant sinds 1997

Vraag online offerte aan
of maak een afspraak

Vul het formulier in en voeg eventueel foto’s toe van de situatie. In veel gevallen kunnen wij u direct een offerte uitbrengen zonder langs te hoeven komen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Maakt u liever een persoonlijke afspraak? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Afspraak maken

 0251-659648