Vacature schilders

Weda Schilders is altijd op zoek naar goede vaklui. Mensen met aandacht voor de klant, plezier in hun werk en trots op het resultaat.

Weda Schilders zoekt schilders die hogerop willen

Bij Weda Schilders barsten we van het werk. Mooi werk vooral. Werk op niveau, zeggen we wel eens. En dan bedoelen we niet alleen werk voor op een ladder. Maar werk dat aandacht vraagt, precisie en liefde voor het vak. Voor binnen en buiten, onderhoud, restauratie, nieuwbouw. In Castricum en omstreken, maar ook in Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Weda Schilders bestaat ruim 100 jaar! Dat heeft ons minstens 1000 tevreden klanten opgeleverd. Dat gaat van mond tot mond, dus we hebben nog steeds heel veel werk en vooral mooi werk. Daarom zoeken we schilders. Ervaren schilders, jonge talenten en ook startende schilders, want bij ons leer je het vak zoals het hoort en heb je toegang tot de vakopleiding.

Werken bij Weda Schilders heeft alleen maar voordelen: zekerheid van een contract, stipte betaling, altijd werk, veiligheid op locatie, gratis vakuitrusting, afwisselende klussen, fijne collega’s, leuke werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Waar vind je nog zulke vacatures voor schilders?

Interesse? Stuur een mail naar Bart Weda: info@wedaschilders.nl. Of bel: 0251-659648.

Vraag online offerte aan
of maak een afspraak

Vul het formulier in en voeg eventueel foto's toe van de situatie. In veel gevallen kunnen wij u direct een offerte uitbrengen zonder langs te hoeven komen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Maakt u liever een persoonlijke afspraak? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Afspraak maken

 0251-659648