Schilderwerk en alle overige werkzaamheden

Weda Schilders levert al het schilderwerk dat u nodig heeft. Binnen en buiten.

Schilderwerk

Wij voeren al het voorkomende schilderwerk uit voor binnen en buiten. Geen ondergrond is ons te gek: steen, staal, kunststof, hout. Voor aanvang van een opdracht controleren wij op houtrot en op eerder gebruikte verfsoorten. We zorgen voor een goede basis en een perfecte afwerking.

Spuitwerk

Spuitwerk is door zijn strakke en egale afwerking de laatste jaren heel populair geworden. Het is niet voor niets uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Innovatieve technieken zorgen ervoor dat nieuwe spuitsystemen steeds minder nevel produceren. Daarnaast zijn ze veel mobieler geworden. Dus nu kunnen we ook op locatie professioneel spuitwerk leveren. 

Stucwerk

Stucen wordt o.a. toegepast om een vlakke ondergrond te maken die heel geschikt is voor spuitwerk. Maar stucwerk kan ook zelf als afwerklaag worden aangebracht, bijvoorbeeld in de vorm van sierpleister, granol (wat groffer van structuur) of spachtelputz.

 

Isolatie

Als u op zoek bent naar energiebesparende maatregelen, kunnen wij veel bijdragen met isolerende verf op dak en muur. U verhoogt het gevoel van comfort en de besparing op uw stookkosten kan oplopen tot 10%.

Meer over isolatie en energiebesparende maatregelen »

Beglazing

Beglazing is een van de traditionele diensten van een goed schildersbedrijf, zoals Weda. Wij leveren en plaatsen alle voorkomende glassoorten van enkelglas tot isolatieglas. Omdat elke situatie anders is en er vaak verschillende normen gelden, is het verstandig om eerst een advies aan te vragen.

Voor advies over uw beglazing »

Renovatie

Renoveren of vervangen? We krijgen die vraag vaak voorgeschoteld. Ons advies: renoveren wanneer het kan, vervangen wanneer het moet. Want met een professionele renovatie behoudt u de oorspronkelijke elementen van uw woning of pand, en dat is vaak ook het behoudt van de hele uitstraling.

Bij renovatie vervangen we oude verflagen, verweerd behang, gescheurd stucwerk of gebroken glas volledig. We herstellen eerst de ondergrond en van daaruit bouwen we de afwerking laag voor laag op. Doen we dat niet, dan heeft u snel weer problemen. Doen we het wel, dan ziet uw ‘oude’ kozijn, muur, wand en raam er weer schitterend uit. 

Schadeherstel

Als een pand in behoorlijke staat verkeert, maar op bepaalde plekken het onderhoud tekort heeft geschoten, pakken we alleen deze plekken grondig aan. Schadeherstel komt uiteraard ook voor wanneer door een incident schade is ontstaan. Als het nodig is regelen we eerst een noodoplossing.

Kleuradvies

Veel mensen zijn zich er wel bewust van dat kleuren en materialen voor sfeer en harmonie in interieur en exterieur kunnen zorgen, maar kunnen zelf geen goed plan opstellen.

Wij geven kleuradvies dat rekening houdt met de bestaande situatie, zoals materialen, lichtinval, het gebruik van de ruimte binnen of de uitstraling van de gevel buiten. Uiteraard nemen we uw wensen daarin mee.

Vraag een kleuradvies op maat voor uw woning of pand » 

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud houdt in dat wij periodiek uw pand inspecteren en slechte plekken direct aanpakken. Dat scheelt u op termijn veel kosten. Bovendien ziet uw huis er altijd verzorgd uit en behoudt het zijn waarde.

Voor prefentief stellen we een meerjarenplan op dat wij zelf voor u bewaken. De prijs hangt volledig af van uw situatie. U krijgt van ons een offerte op maat.

Vraag offerte voor prefentief onderhoud »

Inspectie (verborgen gebreken)

Met onze inspectie krijgt u een compleet inzicht in de huidige staat van uw woning of pand en de verwachte kosten om deze te verbeteren. Vooral de verborgen gebreken zijn een factor van belang. Wij sporen die voor u op.

Overweegt u een huis te kopen? Een inspectie kan u snel uitsluitsel geven over de staat ervan.

Maak een afspraak voor een inspectie » 

Plangarant onderhoud

De basis voor langdurige bescherming van uw schilderwerk en behoud van de waarde van uw woning. Met Weda Plangarant bent u volledig gedekt.

Vraag online offerte aan
of maak een afspraak

Vul het formulier in en voeg eventueel foto’s toe van de situatie. In veel gevallen kunnen wij u direct een offerte uitbrengen zonder langs te hoeven komen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Maakt u liever een persoonlijke afspraak? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Afspraak maken

 0251-659648