Schilderwerk en Plangarant onderhoud in Haarlem 

Plangarant onderhoud schilderwerk voor woningen dichtbij de kust

Woningen dichtbij de kust hebben doorgaans meer onderhoud nodig dan in het binnenland. In het geval van Haarlem hebben we met het onderhoud van schilderwerk ook te maken met de invloed van het aanwezige luchtverkeer, wegverkeer en industrie, zoals de Hoogovens. Verder speelt een rol hoe de woning gesitueerd is. Gaat het om een gevel op het zuidwesten of een gevel op het noordoosten? De invloed van zeewind is aanzienlijk en vraag extra aandacht voor het onderhoud van schilderwerk.

Dit alles zorgt ervoor dat we naar elke woning specifiek moet kijken en aan de hand van de bevindingen uit onze inspectie een meerjarenplanning voor u opstellen met de intervallen van onderhoud die nodig zijn om de woning in een mooie en goede staat te houden.

Het Weda Plangarant onderhoudsabonnement voorziet hier volledig in. Het abonnement is volledig afgestemd op uw woning, de materialen, de ligging en het heersende klimaat.

Dit zijn de voordelen die u heeft met Plangarant:

  • Voordeliger dan ongeregeld onderhoud en reparatiewerk
  • Behoud van meerwaarde van uw woning
  • Kostenbeheersing door vast jaarbedrag*
  • Continue controle schilderwerk
  • Continue garantie op geleverd schilderwerk
  • Professionele schilders en vaklieden
  • Altijd de beste materialen
  • Gratis prijsopgave, schilderonderhoudsplan en inspectie vooraf
  • Per jaar opzegbaar of overdraagbaar indien u uw woning verkoopt
  • Eén Aanspreekpunt voor al uw schilderwerk

Wij zijn zeer tevreden met Weda schilders en Plangarant. De zorg ligt volledig bij Weda en dat vinden wij een fijne gedachte. Ook de gespreide betaling is voor ons een voordeel, zodat we elk jaar weten wat we kwijt zijn aan het onderhoud van onze woning. Zeer bekwame vakmensen overigens en zeer vriendelijk personeel.

Mevrouw Dana

over PlanGarant

Referenties schilderwerk Haarlem e.o.

Wij hebben diverse klanten in Haarlem en omstreken die al gebruikmaken van ons Plangarant-abonnement. Bijvoorbeeld aan de Middenweg, de Westergracht, het Wilsonplein en de Kleverlaan.

Jaar ervaring

Cijfer van klanten

Tevreden klanten

Vraag online offerte aan
of maak een afspraak

Vul het formulier in en voeg eventueel foto's toe van de situatie. In veel gevallen kunnen wij u direct een offerte uitbrengen zonder langs te hoeven komen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Maakt u liever een persoonlijke afspraak? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Afspraak maken

 0251-659648